El "Libre de Sent Soví" : recetario de cocina catalana medieval / por Luis Faraudo de Saint-Germain
Material type: TextPublication details: Barcelona : Real Academia de Buenas Letras de Barcelona , 1952Description: 77 p. ; 24 cmSubject(s):Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Monografia | Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona Biblioteca del fons general | Faraudo C1-6 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1004312205 | ||
Monografia | Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona Biblioteca del fons general | RABL-Faraudo (Browse shelf(Opens below)) | Available | 1004426391 |
Browsing Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona shelves, Shelving location: Biblioteca del fons general Close shelf browser (Hides shelf browser)
Separata de: Boletín de la Real Academia de Buenas Letras de Barcelona, XXIV (1951-52), p. [5]-81
Referències bibliogràfiques
Inclou un glossari
There are no comments on this title.